Arnold Tovornik

Rojen v Selnici ob Dravi. Umrl v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Draga šola (1963) kratki igrani propagandni film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Ples v dežju (1961) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film