Željka Tošić

Filmografija

Režiser
Most Žabari (1987) kratki dokumentarni film
Visoka peč Smederevo (1987) kratki dokumentarni propagandni film
Hala makaza (1987) kratki dokumentarni propagandni film
Fadek Kruševac (1987) kratki dokumentarni propagandni film
Institut Goša (1987) kratki dokumentarni film
Staklara Paraćin (1987) kratki dokumentarni propagandni film
Autoklav (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Cisterne za Jordan (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Vagoni za Irak (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Drumska vozila (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Rudnici Štavalj (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Robne kuće Libija (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Scenarist
Autoklav (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Vagoni za Irak (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Cisterne za Jordan (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Drumska vozila (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Rudnici Štavalj (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Robne kuće Libija (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Goša - priključna vozila (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Goša - KEPS (1977) kratki reklamni film
Goša na progi Beograd-Bar (1976) kratki dokumentarni propagandni film