Hadi Talal

Filmografija

Asistent režije
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (1986) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Montažer
Življenje v plamenih (1984) kratki dokumentarni film
Če kruhek ti pade na tla (1978) kratki dokumentarni film
Režiser
Portret Jožeta Galeta (1992) kratki dokumentarni film
Portret Jožeta Bevca (1986) kratki dokumentarni film
Portret Neže Maurer (1986) kratki dokumentarni film
Življenje v plamenih (1984) kratki dokumentarni film
Blagor premagancev (1981) celovečerni igrani TV film
Če kruhek ti pade na tla (1978) kratki dokumentarni film
Roka (1977) dokumentarni
Daniela (1975) študijski igrani film
Brez ljubezni se pretikaš skozi življenje, živi mrtvec (1975) študijski dokumentarni film
Scenarist
Portret Jožeta Galeta (1992) kratki dokumentarni film
Življenje v plamenih (1984) kratki dokumentarni film
Blagor premagancev (1981) celovečerni igrani TV film
Če kruhek ti pade na tla (1978) kratki dokumentarni film
Roka (1977) dokumentarni
Brez ljubezni se pretikaš skozi življenje, živi mrtvec (1975) študijski dokumentarni film
Daniela (1975) študijski igrani film