Marko Tajič

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Klepet s Piko (2007) kratki igrani film
Rupa/Luknja (2006) kratki igrani film
Fabiani : Plečnik (2006) celovečerni dokumentarni film
Snemalec zvoka
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Hudičeva kolonija (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Trpljenje mladega Igorja (2006) srednjemetražni igrani TV film
Obleka (2006) študijski igrani film
Pop (2005) študijski dokumentarni film
Sretan put Nedime (2005) študijski igrani film
Child in time (2004) kratki igrani film
Želim vse (2004) celovečerni igrani TV film
Ko bom jaz umrl, bo en majhen pogreb (2003) študijski dokumentarni film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Fužine zakon (2002) študijski igrani film
Mati (2002) kratki dokumentarni TV film
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Šolarček (2001) kratki igrani film
Naj ostane med nami (2000) TV igra
Deseti planet (2000) študijski dokumentarni film
Spleti čisto blizu vas (1999) TV igra
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Otroci na cesti (1998) študijski igrani film
Gala (1997) TV igra
Sex Pistols - Welcome Home (1997) kratki dokumentarni film
Poredušov Janoš (1997) TV igra
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Izgubljene besede (1996) študijski igrani film
Pavji krik (1996) študijski igrani film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Stara mašina (1989) celovečerni igrani TV film