Ljuba Tadić

Filmografija

Nastopajoči
Remington (1988) celovečerni igrani film
Od zlata jabuka (1986) celovečerni igrani film
Dobrovoljci (1986) celovečerni igrani film
Sablazan (1982) celovečerni igrani film
Kiklop (1982) celovečerni igrani film
Svetozar Marković (1980) celovečerni igrani film
Poseban tretman (1980) celovečerni igrani film
Paviljon VI (1978) celovečerni igrani film
Trener (1978) celovečerni igrani film
Četiri dana do smrti (1976) celovečerni igrani film
Doktor Mladen (1975) celovečerni igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film
Sutjeska (1973) celovečerni igrani film
Majstor i Margarita (1972) celovečerni igrani film
Krvava bajka (1969) celovečerni igrani film
Vreme bez vojna (1969) celovečerni igrani film
Neka daleka svjetlost (1969) celovečerni igrani film
Bekstva (1968) celovečerni igrani film
Delije (1968) celovečerni igrani film
Brat doktora Homera (1968) celovečerni igrani film
Kapi, vode, ratnici (Žive vode - Mali Skver - Kapi) (1962) celovečerni igrani omnibus
Sibirska ledi Magbet (1962) celovečerni igrani film
Prvi građanin male varoši (1961) celovečerni igrani film
Campo Mamula (1959) celovečerni igrani film
Veliki i mali (1956) celovečerni igrani film
Zle pare (1956) celovečerni igrani film
Devojka i hrast (1955) celovečerni igrani film
Bila sam jaća (1953) celovečerni igrani film