Blaž Švent

Rojen 1977 v Postojni. V srednješolskih letih snema video filme. Trenutno študent AGRFT.

Filmografija

Direktor fotografije
Tiigra (2001) kratki dokumentarni video
Nastopajoči
Gola resnica (1997) TV etuda
Režiser
Ižanska pravda (2001) TV etuda
Milagros (2000) diplomski igrani film
Noč v hotelu (1999) študijski igrani film
Menjava kož (1999) TV etuda
Vbod (1998) študijski dokumentarni film
Scenarist
Ižanska pravda (2001) TV etuda
Milagros (2000) diplomski igrani film
Menjava kož (1999) TV etuda
Vbod (1998) študijski dokumentarni film