Majolka Šuklje

Filmografija

Nastopajoči
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Nasmehi (1987) celovečerni igrani TV film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Butnskala (1985) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film