Jernej Šugman

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Maček Muri - Kosilo (2018) kratki animirani film
Stekle lisice (2017) celovečerni igrani film
Fountain (2017) igrani
Nočno življenje (2016) igrani
Pod gladino (2016) igrani
Maček Muri – Sprehod (2016) kratki animirani film
Cipercoper (2014) animirani
Inferno (2014) igrani
Maček Muri (2013) animirani
Čefurji raus! (2013) igrani
Pravica ljubiti (2013) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Stripburger v gibanju (2010) neznan
Obisk (2010) kratki igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Lasje (2008) kratki igrani film
Kratki stiki (2006) celovečerni igrani film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
Solzice (2004) študijski igrani film
Zvenenje v glavi (2002) celovečerni igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Rojevanje Leara (1993) celovečerni dokumentarni film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka