Fabijan Šovagović

Filmografija

Nastopajoči
Čaruga (1990) celovečerni igrani film
Gluvi barut (1990) celovečerni igrani film
Život sa stricem (1988) celovečerni igrani film
Na putu za Katangu (1987) celovečerni igrani film
Horvatov izbor (1985) celovečerni igrani film
Mala pljačka vlaka (1984) celovečerni igrani film
Parnjača (1979) kratki igrani film
Usijanje (1979) celovečerni igrani film
Povratak (1979) celovečerni igrani film
Novinar (1979) celovečerni igrani film
Četiri dana do smrti (1976) celovečerni igrani film
Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja (1973) celovečerni igrani film
Majstor i Margarita (1972) celovečerni igrani film
Prvi splitski odred (1972) celovečerni igrani film
Ovčar (1971) celovečerni igrani film
Crne ptice (1967) celovečerni igrani film
Breza (1967) celovečerni igrani film