Branko Šoemen

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Asistent režije
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Režiser
Njiva (1969) kratki igrani film
Scenarist
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Njiva (1969) kratki igrani film