Belica Škerlak

Filmografija

Scenograf
Primer Feliks Langus ali Kako ujeti svobodo (1991) celovečerni igrani TV film
Trinajstica (1988) celovečerni igrani TV film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Vmesni čas (1986) celovečerni igrani TV film
Recepcija (1985) celovečerni igrani TV film
Rajni takrat (1985) TV igra
Pepelnica (1984) TV igra
Boj na požiralniku (1982) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Borba na tujih tleh (1982) TV igra
Brucka (1981) TV igra
Jonov let (1981) celovečerni igrani TV film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Kati Kustecova (1979) TV igra
Deček z miškami (1979) TV igra
V Nemčiji še kač ni (1979) TV igra
Ipavci (1977) TV nadaljevanka
Balada o jubileju (1977) TV igra
Agitator (1976) TV igra
Žrtev umetnosti (1975) TV igra
Balada o ulici (1975) TV igra
Ob sedmih pod trančo (1975) TV igra
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Josipina (1974) TV igra
Ciklamen (1974) celovečerni igrani TV film
Študent Andrej in soba (1973) TV igra
Tiha dolina (1973) TV igra
Naočnik in očalnik (1971) otroška TV nadaljevanka
Erazem in potepuh (1971) otroška TV nadaljevanka