Rade Šerbedžija

Rojen v Buniću pri Titovi Korenici (BiH).

Filmografija

Nastopajoči
Kako se stvari odvijajo (2018) neznan
L ... kot ljubezen (2007) celovečerni igrani film
Je li jasno, prijatelju? (2000) celovečerni igrani film
Rojevanje Leara (1993) celovečerni dokumentarni film
Dezerter (1992) celovečerni igrani film
Karneval, anđeo i prah (1990) celovečerni igrani film
Hudodelci (1987) celovečerni igrani film
Večernja zvona (1986) celovečerni igrani film
Horvatov izbor (1985) celovečerni igrani film
Život je lep (1985) celovečerni igrani film
U raljama života (1984) celovečerni igrani film
Pejsaži u magli (1984) celovečerni igrani film
Una (1984) celovečerni igrani film
Noć poslije smrti (1983) celovečerni igrani film
Zadah tela (1983) celovečerni igrani film
13. jul (1982) celovečerni igrani film
Kiklop (1982) celovečerni igrani film
Variola Vera (1982) celovečerni igrani film
Banović Strahinja (1981) celovečerni igrani film
Gospođica (1980) celovečerni igrani film
Usijanje (1979) celovečerni igrani film
Novinar (1979) celovečerni igrani film
Povratak (1979) celovečerni igrani film
Bravo Maestro (1978) celovečerni igrani film
Hajka (1977) celovečerni igrani film
Užička republika (1974) celovečerni igrani film
Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja (1973) celovečerni igrani film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Zvezde su oči ratnika (1972) celovečerni igrani film
Putovanje na mjesto nesreće (1971) celovečerni igrani film
Idu dani (1970) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Sedmina (1969) celovečerni igrani film
Crne ptice (1967) celovečerni igrani film