Eduard Edi Šelhaus

Rojen v Podkraju nad Vipavo.

Filmografija

Direktor fotografije
Prvi maj v Trstu (1948) kratki dokumentarni reportažni film
Vse sile za proslavo prvega maja v Trstu (1948) kratki dokumentarni reportažni film
Tujega nočemo, svojega ne damo (1948) kratki dokumentarni reportažni film
Trst (1947) kratki dokumentarni reportažni film
Filmski obzornik avgust 1946 (1946) kratki dokumentarni novičarski film
Juliska krajina (1946) kratki dokumentarni propagandni film
Maščujmo in kaznujmo (1946) kratki dokumentarni film
Trst (1946) kratki dokumentarni propagandni film
Filmske novice 3 (1945) kratki dokumentarni novičarski film