Alenka Svetel

Filmografija

Nastopajoči
Nekje živi Cenka (1988) celovečerni igrani TV film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Onkraj (1970) celovečerni igrani film
Podobe iz sanj (1967) kratki igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film