Iztok Kovač

Rojen v Trbovljah.

Filmografija

Koreograf
Vašava (2014) eksperimentalni
Kaj boš počel, ko prideš ven od tu? (2005) kratki dokumentarni plesni film
Dom svobode (2000) kratki igrano-plesni film
Vrtoglavi ptič (1996) kratki igrano-plesni film
Nastopajoči
Dom svobode (2000) kratki igrano-plesni film
Vrtoglavi ptič (1996) kratki igrano-plesni film
Scenograf
Dom svobode (2000) kratki igrano-plesni film
Scenarist
Vašava (2014) eksperimentalni
Krotilci časa (2002) kratki igrani video
Dom svobode (2000) kratki igrano-plesni film
Vrtoglavi ptič (1996) kratki igrano-plesni film