Anton Harry Smeh

Filmografija

Direktor fotografije
Zima mora umreti (1954) kratki dokumentarni etnografski film
Mojster Plečnik (1953) kratki dokumentarni film
Plazovi na Tolminskem (1952) kratki dokumentarni reportažni film
Po partizanskih poteh (1951) kratki dokumentarni reportažni film
Oton Župančič (1951) kratki dokumentarni film
Planica Jugoslavija (1950) kratki dokumentarni reportažni film
Kurentovanje (1949) kratki dokumentarni film
Planica 1949 (1949) kratki dokumentarni reportažni film
Bodoči čuvarji neba (1949) kratki dokumentarni film
Pšata 1949 (1949) kratki dokumentarni reportažni film
Filmski obzornik 29 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Uničujmo koloradskega hrošča (1948) kratki dokumentarni
Gradimo zadružne domove (1948) kratki dokumentarni propagandni film
Filmski obzornik 32 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Filmski obzornik 31 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Partizanske bolnice v Sloveniji (1948) kratki dokumentarni film
Tujega nočemo, svojega ne damo (1948) kratki dokumentarni reportažni film
Filmski obzornik avgust 1946 (1946) kratki dokumentarni novičarski film
I. zlet Zveze za telesno vzgojo v Ljubljani (I. zlet fiskulturnikov v Ljubljani) (1946) kratki dokumentarni reportažni film
Mladina gradi (1946) kratki dokumentarni film
Mladinski dnevi (1938) kratki dokumentarni reportažni film
A život teče dalje / A život jde d??l (1935) celovečerni igrani film