Mirko Skok

Filmografija

Montažer
Elektrika v otroškem svetu (1959) kratki dokumentarni poučni film
Bregovi Mure (1959) kratki dokumentarni film
Hidroelektrarna Medvode (1958) kratki dokumentarni propagandni film
Režiser
Dravski bobri (1963) kratki dokumentarni industrijski film
Elektrika v otroškem svetu (1959) kratki dokumentarni poučni film
Bregovi Mure (1959) kratki dokumentarni film
Hidroelektrarna Medvode (1958) kratki dokumentarni propagandni film
Hidroelektrarna Mariborski otok (1958) kratki dokumentarni propagandni film
Scenarist
Dravski bobri (1963) kratki dokumentarni industrijski film
Elektrika v kmetijstvu (1961) kratki dokumentarni učni film
Elektrika v otroškem svetu (1959) kratki dokumentarni poučni film
Bregovi Mure (1959) kratki dokumentarni film
Hidroelektrarna Medvode (1958) kratki dokumentarni propagandni film
Hidroelektrarna Mariborski otok (1958) kratki dokumentarni propagandni film