Zoran Simjanović

Filmografija

Avtor glasbe
Mario je gledal morje z zaljubljenimi očmi (2014) igrani
Tito i ja (1992) celovečerni igrani film
Balkan ekspres 2 (1989) celovečerni igrani film
Put na jug (1988) celovečerni igrani film
Otac na službenom putu (1985) celovečerni igrani film
Tajvanska kanasta (1985) celovečerni igrani film
Pazi šta radiš (Maturanti) (1984) celovečerni igrani film
Opasni trag (1984) celovečerni igrani film
Idi mi, dođi mi (1983) celovečerni igrani film
Balkan ekspres (1983) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Variola Vera (1982) celovečerni igrani film
Neka druga žena (1981) celovečerni igrani film
Sjećaš li se Dolly Bell (1981) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Most (1979) kratki igrani film
Glasba
Besa (2009) celovečerni igrani film