Lida Braniš

Filmografija

Montažer
Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja (1973) celovečerni igrani film
Vuk samotnjak (1972) celovečerni igrani film
Mirisi, zlato i tamjan (1971) celovečerni igrani film
Breza (1967) celovečerni igrani film
Sedmi kontinent (1966) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Sudar na paralelama (1961) celovečerni igrani film
Potraga za zmajem (1961) celovečerni igrani film
Deveti krug (1960) celovečerni igrani film
Milijuni na otoku (1955) celovečerni igrani film
Dani slave (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Sinji galeb (1953) celovečerni igrani film
Nagrađeni kulturni radnici Hrvatske (1950) kratki dokumentarni reportažni film