Vojko Sfiligoj

Filmografija

Avtor glasbe
Privid (2016) igrani
Princ Ki-Ki-Do; Balon (2015) animirani
Zgodba o uspehu (2015) igrani
Zora (2014) igrani
Prdci - Vonj ljubezni (2006) kratki igrano-animirani film
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Glas
Prince Ki-Ki-Do: Trampolin (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Steklofon (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Skodelica čaja (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Potres (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Zima (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Prva Pomoč (2018) animirani
Glasba
Prince Ki-Ki-Do: Steklofon (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Zima (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Prva Pomoč (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Trampolin (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Skodelica čaja (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Potres (2018) animirani
Leteča brata Rusjan (2009) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Nastopajoči
Princ Ki-Ki-Do, Pošast iz močvirja (2014) animirani
Princ Ki-Ki-Do, Sto nesrečnih gobic (2014) animirani
Bizgeci - denar ali življenje (2008) kratki animirani film
Oblikovalec zvoka
Princ Ki-Ki-Do; Balon (2015) animirani
Princ Ki-Ki-Do, Pošast iz močvirja (2014) animirani
Princ Ki-Ki-Do, Sto nesrečnih gobic (2014) animirani
Prdci - Vonj ljubezni (2006) kratki igrano-animirani film