France Severkar

Filmografija

Nastopajoči
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Nekje živi Cenka (1988) celovečerni igrani TV film
Pod sinjim nebom (1988) celovečerni igrani TV film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film
Scenarist
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film