Stane Sever

Rojen v Ljubljani. Umrl v Ribnici na Pohorju.

Filmografija

Nastopajoči
Sedmina (1969) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Breza (1967) celovečerni igrani film
Srečno, Kekec! (1963) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Legge di guerra (1961) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
H-8... (1958) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Vratiću se (1957) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film
Trst (1951) celovečerni igrani film
Plavi 9 (1950) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film