Maja Sever

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Sonce za dva (1986) celovečerni igrani TV film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film