Mojmir Sepe

Rojen v Črni.

Filmografija

Avtor glasbe
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Medved Bojan - Robinzon (1999) kratki risani film
Medved Bojan - Taborjenje (1996) kratki risani film
Medved Bojan - Strašilo (1996) kratki risani film
Medved Bojan - Glasbenik (1995) kratki risani film
Medved Bojan - V cirkusu (1985) kratki risani film
Medved Bojan - Alpinist (1985) kratki risani film
Medved Bojan - Fotograf (1985) kratki risani film
Medved Bojan - Motorizacija (1985) kratki risani film
Medved Bojan - Telovadca (1985) kratki risani film
Medved Janko - Čebele, jabolko (1978) kratki risani film
Jurček v ječi (1964) kratki lutkovni film
Moški (1964) kratki igrani film
Zimska zgodba (1962) kratki risani film
Jurček stražar (1961) kratki lutkovni film
Prebrisani Jurček (1961) kratki lutkovni film
Ti si kriv (1961) kratki dokumentarni etnografski film
Don Pedro (1961) kratki lutkovni film
Nočna pustolovščina (1960) kratki reklamni film
Vasovalec (1959) kratki lutkovni film
Skrivnost (1959) kratki igrani propagandni film
Avtor pesmi
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film