Goran Schmidt

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Asistent režije
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Dramaturg
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Splav meduze (1980) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
Režiser
Ali naj te z listjem posujem (1974) dokumentarni
Odkritje (1972) študijski igrani film
Letenje v praznini (1972) študijski dokumentarni film
Scenarist
Ti si dobar dečko!? (1976) kratki dokumentarni film
Most (1976) kratki dokumentarni film
Ali naj te z listjem posujem (1974) dokumentarni
Letenje v praznini (1972) študijski dokumentarni film
Odkritje (1972) študijski igrani film