Janez Kališnik

Filmografija

Direktor fotografije
Prihajam iz Gaze (2010) neznan
Črni bratje (2010) igrani
Otroci s Petrička (2007) celovečerni dokumentarni film
Temna stran lune (2006) srednjemetražni igrani TV film
Jasnovidka (2004) celovečerni igrani TV film
Dežela rodovitnega peska ali Podobe Jemna (2003) kratki dokumentarni film
Mati (2002) kratki dokumentarni TV film
Zgodba gospoda P. F. (2002) celovečerni dokumentarni film
Mladina - provokatorka zgodovine (2002) kratki dokumentarni TV film
Sokotra - otok zmajevega drevesa (2001) kratki dokumentarni TV film
En dan (2001) študijski dokumentarni film
Advent in volčji čas (2001) kratki dokumentarni TV film
Obrazi iz Marijanišča (2000) kratki dokumentarni TV film
Kreplje na Krasu (2000) kratki igrani film
Arija iz druge sobe - Portret Emerika Bernarda (2000) kratki dokumentarni TV film
Chubby was here - Šumiju v slovo (2000) kratki dokumentarni TV film
Kjer pršijo megle (2000) kratki dokumentarni TV film
Skrivnostna notranjost Bele gore (1999) kratki dokumentarni film
Aulofonia Domestica (1999) celovečerni dokumentarni TV film
Stari most (1998) kratki dokumentarni film
Portret: Miki Muster (1997) kratki dokumentarni film
Prizori iz življenja pri Hlebanjevih (1997) kratki dokumentarni TV film
Romeo in Julija iz Kočevskega roga (1997) študijski dokumentarni film
V neizbrisnem spominu (1997) kratki dokumentarni TV film
Trajanja (1995) kratki dokumentarni TV film
Halgato (1994) celovečerni igrani film
Makalonca (1994) kratki lutkovni TV film
Porabje - Kak nejga zelenega konja, tak nejga čednoga Slovenca (1993) kratki dokumentarni TV film
Štala (1993) kratki dokumentarni film
Sejem pripadnosti (1992) kratki igrani film
Ruševec (1991) kratki dokumentarni film
Snemalec
Aleksandrinke (2011) dokumentarni
Prihajam iz Gaze (2010) neznan
Rogenrol - za resnični konec vojne (1991) celovečerni dokumentarni TV film