Mira Sardoč

Rojena v Šentilju pri Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Vaški učitelj (1993) kratki igrani TV film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Glasam za ljubav (1965) celovečerni igrani film
Suora giovane, La (1964) celovečerni igrani film
Prometej s otoka Viševice (1964) celovečerni igrani film
Rana jesen (1962) celovečerni igrani film
Legge di guerra (1961) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film