Mišo Samoilovski

Filmografija

Direktor fotografije
Presuda (1977) celovečerni igrani film
Tito vo Makedonija (1971) kratki dokumentarni reportažni film
Pomegu dva Ilindena (1971) kratki dokumentarni reportažni film
Predsedatelot Tito vo Pelagonija (1969) kratki dokumentarni reportažni film
Tito vo Ohrid (1967) kratki dokumentarni reportažni film
Tito vo železarnicata (1967) kratki dokumentarni informativni film
Temeli na solidarnosta (1966) kratki dokumentarni reportažni film
Tito među mladima (1962) kratki dokumentarni reportažni film
XVI finale na fudbalskiot kup (1961) kratki dokumentarni reportažni film
So Tito niz Makedonija III. (1957) kratki dokumentarni reportažni film
So Tito niz Makedonija II. (1957) kratki dokumentarni reportažni film
So Tito niz Makedonija (1957) kratki dokumentarni reportažni film