Andrej Rozman Roza

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Pirandello (2008) kratki igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
V kraljestvu svizca (2004) celovečerni igrani film
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Oči, glej! (1995) kratki igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Stara mašina (1989) celovečerni igrani TV film
Scenarist
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka