Jožef Ropoša

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Ameriški sen (1992) kratki igrani film
Koza je preživela (1991) študijski igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Remington (1988) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Nasmehi (1987) celovečerni igrani TV film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Bljuz (1981) dokumentarni
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film