Boris Romih

Filmografija

Avtor glasbe
Črno na belem (2003) kratki animirani film
Oči, glej! (1995) kratki igrani film
Nastopajoči
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Oblikovalec zvoka
Selfie brez retuše (2016) dokumentarni
Zora (2014) igrani
Nočemo belega kruha (2010) neznan
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Zadnja kino predstava (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Stanislav Škrabec, Oče slovenske fonetike (2005) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Črno na belem (2003) kratki animirani film
Zadnja želja (2003) kratki igrani film
Amir (2002) celovečerni igrani film
Homo Erectus (2001) kratki igrani video
Med štirimi stenami (1998) kratki dokumentarni TV film
Snemalec zvoka
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Angoraangora (2005) študijski igrani film
Zadnja želja (2003) kratki igrani film
Poker (2001) celovečerni igrani film
V petek zvečer (2000) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film