Janez Rohaček

Rojen v Ljubljani. Umrl v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Boj na požiralniku (1982) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Sarajevski atentat (1968) celovečerni igrani film
Piknik v nedeljo (1968) kratki igrani film
Grajski biki (1967) celovečerni igrani film
Na papirnatih avionih (1967) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film