Anton Tone Robinik

Filmografija

Direktor fotografije
Palček (1978) kratki dokumentarni etnografski film
Mesto za žico (1977) kratki dokumentarni film
Jeklo-beton-človek (1976) kratki dokumentarni film
Kranjska gora FIS 78 (1975) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Narodna noša (1975) kratki dokumentarni film
Promiskuiteta (1974) kratki dokumentarni film
Ljubljana (1972) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Tomos v sliki (1972) kratki dokumentarni propagandni film
SLO v Beli krajini (1972) kratki dokumentarni film
FIS 1 A 1970 (1970) kratki dokumentarni športni film
S'm z Ribn'ce Urban (1968) kratki dokumentarni etnografski film
Davek na malomarnost (1967) kratki dokumentarni poučni film
Energija reke Drave (1962) kratki dokumentarni film o naravi
Revolucionarni val 1917-1920 (1959) kratki dokumentarni film
Scenarist
Narodna noša (1975) kratki dokumentarni film
Snemalec
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film