Ivan Ribič

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Avtor dialogov
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Avtor literarne predloge
Matjon (1983) TV igra
Kala (1958) celovečerni igrani film
Scenarist
Danes za jutri (»Đuro Salaj«) (1984) kratki dokumentarni film
Slike iz leta 1941 (1982) mini TV nadaljevanka
Kekčeve ukane (1968) celovečerni igrani film
Nevidni bataljon (1967) celovečerni igrani film
VOS (1965) TV nadaljevanka
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Srečno, Kekec! (1963) celovečerni igrani film
Kala (1958) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film