Boris Režek

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Montažer
V soncu višin (1953) kratki dokumentarni film
Pomlad v gorskem lovišču (1951) kratki dokumentarni film
Režiser
Filmski esej iz življenja Ivana Cankarja (1956) kratki dokumentarni film
V soncu višin (1953) kratki dokumentarni film
Pomlad v gorskem lovišču (1951) kratki dokumentarni film
Ivan Cankar, filmski biografski esej (1949) kratki dokumentarni film
Filmski obzornik 28 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Filmski obzornik 29 (1948) kratki dokumentarni novičarski film
Scenarist
Filmski esej iz življenja Ivana Cankarja (1956) kratki dokumentarni film
V soncu višin (1953) kratki dokumentarni film
Pomlad v gorskem lovišču (1951) kratki dokumentarni film
Ivan Cankar, filmski biografski esej (1949) kratki dokumentarni film
Filmski obzornik 29 (1948) kratki dokumentarni novičarski film