Tereza Rem Bogunović

Filmografija

Montažer
Vagoni za Irak (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Autoklav (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Cisterne za Jordan (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Drumska vozila (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Rudnici Štavalj (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Robne kuće Libija (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Goša - priključna vozila (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Goša - KEPS (1977) kratki reklamni film
Goša - silosi (1977) kratki reklamni film