Pavle Ravnohrib

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Pobeg (2011) igrani
Tolažnik (2009) igrani
Alma M. Karlin: Samotno potovanje (2009) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Poljub smrti (2007) kratki igrani film
Trpljenje mladega Igorja (2006) srednjemetražni igrani TV film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Figurae Veneris (2000) diplomski igrani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Ukinjena proga (1999) TV etuda
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Moj prijatelj Arnold (1997) kratki igrani TV film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Strah pred pristajanjem (1995) kratki igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Vaški učitelj (1993) kratki igrani TV film
Good rockin' tonight (1992) študijski igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Olimpiada (1979) TV igra