Peter Boštjančič

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Junaki petega razreda (1996) TV nadaljevanka
Strah pred pristajanjem (1995) kratki igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Obisk (1985) kratki igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Splav meduze (1980) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film