Irena Prosen

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Pod eno streho (2002) TV nanizanka
Skerco (1994) celovečerni igrani film
Majstor i šampita (1986) celovečerni igrani film
U zatvoru (1985) celovečerni igrani film
Idi mi, dođi mi (1983) celovečerni igrani film
Parlog (1974) celovečerni igrani film
Ubistvo na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda (1969) celovečerni igrani film
Republika vo plamen (1969) celovečerni igrani film
Lažnivka (1965) celovečerni igrani film
Ladro di Damasco, Il (1964) celovečerni igrani film
Operacija Ticijan (1963) celovečerni igrani film
Vecchio testamento, Il (1962) celovečerni igrani film
Sjenka slave (1962) celovečerni igrani film
Srešćemo se večeras (1962) celovečerni igrani film
Furia del Ercule, La (1962) celovečerni igrani film
Sreća dolazi u 9 (1961) celovečerni igrani film
Sansone (1961) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film