France Presetnik

Filmografija

Nastopajoči
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Ti loviš (1961) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Svet na Kajžarju (1952) celovečerni igrani film
Kekec (1951) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film