Zoran Predin

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Avtor glasbe
Moj prijatelj Arnold (1997) kratki igrani TV film
Junaki petega razreda (1996) TV nadaljevanka
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Trinajstica (1988) celovečerni igrani TV film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Avtor pesmi
Zadnja večerja (2001) celovečerni igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Izvajalec pesmi
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film