Dušan Prebil

Filmografija

Montažer
Sprehod po Beli krajini (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Režiser
Minute za film (1993) kratki dokumentarni film
Pod sinjim nebom (1988) celovečerni igrani TV film
Dan kot vsak dan (1985) TV igra
Prve ljubezni (1984) otroška TV igra
Baza 20 (1977) kratki dokumentarni film
Pesem (1976) kratki dokumentarni film
Igra in protiigra (1972) kratki dokumentarni film
Tržič, biser med gorami (1966) kratki dokumentarni TV film
Sprehod po Beli krajini (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Sam (1965) kratki igrani eksperimentalni film
Tangente (1964) TV igra
Rak na maternici (1957) kratki dokumentarni
Bodi previden (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Scenarist
Minute za film (1993) kratki dokumentarni film
Pod sinjim nebom (1988) celovečerni igrani TV film
Dan kot vsak dan (1985) TV igra
Baza 20 (1977) kratki dokumentarni film
Pesem (1976) kratki dokumentarni film
Igra in protiigra (1972) kratki dokumentarni film
Sprehod po Beli krajini (1965) kratki dokumentarni propagandni film