Andreja Praprotnik

Filmografija

Montažer
Advent in volčji čas (2001) kratki dokumentarni TV film
Aulofonia Domestica (1999) celovečerni dokumentarni TV film
Briši piši - Za boljši zrak (1997) kratki igrano-animirani film
Čamčatka (1996) celovečerni igrani TV film
Pavji krik (1996) študijski igrani film
Briši piši - Za nova obzorja (1996) kratki igrano-risani film
Duh velikih jezer (1995) celovečerni dokumentarni TV film
Briši piši - Na zdravje (1995) kratki igrano-risani film
Briši piši - Za zdravje (1995) kratki igrano-risani film
Briši piši - Za zeleni grič (1995) kratki igrano-risani film
Maruška (1993) študijski igrani film
Srečno! (1992) študijski igrani film