Frane Povirk

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Fabiani : Plečnik (2006) celovečerni dokumentarni film
Rupa/Luknja (2006) kratki igrani film
Snemalec
Peter Bossman dobrodošel (2011) dokumentarni
Snemalec zvoka
Sam svoj – portret Jožeta Babiča (2017) dokumentarni
Bila so Titova mesta (2017) dokumentarni
Sedem grehov in vrlin (2016) celovečerni dokumentarni film
Beli zajec (2011) TV igrani
Generacija Južne Afrike (2010) dokumentarni
Župnikov konjiček (2010) igrani
Obisk (2010) igrani
Pesem upora (2010) neznan
Roki na steni (2008) kratki igrani film
Druga generacija (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Libero (2006) študijski dokumentarni film
Mati (2002) kratki dokumentarni TV film
Flašofon (2001) študijski dokumentarni film
Tito (2001) kratki dokumentarni film
Arija iz druge sobe - Portret Emerika Bernarda (2000) kratki dokumentarni TV film
Chubby was here - Šumiju v slovo (2000) kratki dokumentarni TV film
Obrazi iz Marijanišča (2000) kratki dokumentarni TV film
Podobe mesta (2000) študijski dokumentarni film
Nepopisan list (2000) celovečerni igrani film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Zijalo (1998) študijski dokumentarni film
Mostovi mojega dedka (1998) kratki igrani TV film
Slasti jezika - portret Milana Jesiha (1998) kratki dokumentarni TV film
Sirene na mejah noči (1998) kratki dokumentarni TV film
Koromandija (1997) študijski igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Nebo nad Ženavljami ali Dan, ko nam je Evropa padla na glavo (1994) kratki igrano-dokumentarni TV film
Verpas (1986) kratki dokumentarni film
Zvok
Majoš (2010) srednjemetražni igrani film
Alma M. Karlin: Samotno potovanje (2009) celovečerni igrano-dokumentarni TV film