Stane Potokar

Rojen v Ljubljani. Umrl v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Legge di guerra (1961) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Kota 905 (1960) celovečerni igrani film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Grande strada azzura, La (1958) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Jedini izlaz (1958) celovečerni igrani film
Quand vient l'amour (1957) celovečerni igrani film
Tuđa zemlja (1957) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Trst (1951) celovečerni igrani film