Damijan Popovič

Filmografija

Avtor glasbe
Zmagovalci (1996) kratki risani film
Direktor fotografije
Zmagovalci (1996) kratki risani film
Glavni animator
Diareja Co. (1996) študijski dokumentarni film
Zmagovalci (1996) kratki risani film
Glavni risar
Zmagovalci (1996) kratki risani film
Grafični oblikovalec
Muzika od Trsta do Trbiža (2010) neznan
Montažer
Zmagovalci (1996) kratki risani film
Režiser
Zmagovalci (1996) kratki risani film
Pravice kovač ni uma berač (1988) kratki risani film
Scenograf
Zmagovalci (1996) kratki risani film
Scenarist
Zmagovalci (1996) kratki risani film
Snemalec
Briši piši - Za nova obzorja (1996) kratki igrano-risani film
Briši piši - Na zdravje (1995) kratki igrano-risani film
Briši piši - Za zdravje (1995) kratki igrano-risani film
Briši piši - Za zeleni grič (1995) kratki igrano-risani film