Trajče Popov

Filmografija

Direktor fotografije
Tito megju nas (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Režiser
Presuda (1977) celovečerni igrani film
Makedonska krvava svatba (1967) celovečerni igrani film
Temeli na solidarnosta (1966) kratki dokumentarni reportažni film
Tito među mladima (1962) kratki dokumentarni reportažni film
Tito među nas (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Tito megju nas (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
Temeli na solidarnosta (1966) kratki dokumentarni reportažni film
Tito među mladima (1962) kratki dokumentarni reportažni film
Tito među nas (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Tito megju nas (1953) kratki dokumentarni reportažni film