Vinko Podgoršek

Filmografija

Nastopajoči
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film