Milica Petrović

Filmografija

Montažer
Praznik rada 1960 godine (1960) kratki dokumentarni reportažni film
Za danas, za sutra (1959) kratki dokumentarni film
U misiji mira i prijateljstva (1959) celovečerni dokumentarni reportažni film
Za veće prinose (1957) kratki dokumentarni propagandni film
U borbi za mir (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Put prijateljstva - Egipat (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Dobro nam došao U Nu (1955) kratki dokumentarni reportažni film
U susret Titu (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Put mira (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Prijatelj je došao (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Četrnaesti januar 1953 (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Dan mornarice (1952) kratki dokumentarni reportažni film
Narod pozdravlja Tita - Titova štafeta (1952) kratki dokumentarni reportažni film
Maršal Tito operisan (1951) kratki dokumentarni reportažni film
Tito nam je došao (1950) kratki dokumentarni reportažni film