Anton Petje

Rojen v Gabrovki pri Litiji.

Filmografija

Nastopajoči
Gospodična Mary (1992) celovečerni igrani TV film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Dopust (1987) celovečerni igrani TV film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Boj na požiralniku (1982) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Ko zorijo jagode (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Hotel Rododendron (1976) TV igra
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film